Unirea creditelor rapide

Top credite nebancare

Unirea creditelor rapide

Atunci când constați că valoarea împrumutului tău nu mai corespunde puterii tale financiare de plată, înseamnă că este timpul pentru o refinanțare. Practic, noul împrumut îți va permite să beneficiezi de o rată mai accesibilă și de noi condiții de creditare acceptabile. Aceasta este o soluție utilă și în cazul în care ai mai multe credite la instituții de creditare diferite. Plus că acestea fac parte din categorii de împrumut diferite (credite nebancare și bancare).


Împrumut în doar 3 min - Rapid, sigur, 100% online!


De ce este mai bine să mergi pe varianta refinanțării?

Condițiile de creditare s-au schimbat. Valoarea DAE a fost limitată de BNR la 200% pentru împrumuturile pe o perioadă foarte scurtă de timp (15 zile), 100% pentru cele de până la 30 de zile și la 10x dobânda Lombard pentru cele care au 90 de zile sau care depășesc acest interval. Dacă ai accesat în trecut un credit de nevoi personală cu o dobândă DAE care depășește această valoare, atunci optează pentru refinanțare.

În situația în care nu mai poți face față actualului ritm de plăți, ia în calcul unificarea creditelor. Acest lucru înseamnă că vei beneficia de o rată unică, în care vor fi înglobate toate celelalte rate de credit. Avantajul este că vei beneficia de noile condiții de creditare. Ceea ce înseamnă că ți se va lua în calcul salariul actual. Desigur, acest lucru înseamnă și o limitare a gradului de îndatorare la 40% din câștigul net lunar. Nu este nicio problemă pentru că, până la urmă, este doar în avantajul tău. Nu te vei depăși puterea ta reală de creditare, așa că nu vei fi în pericol de a nu-ți plăti rata.

Un alt avantaj care vine în pachetul de refinanțare este reducerea nivelului comisioanelor de plată. Noul regulament BNR a limitat și aceste taxe suplimentare pe care le plătea un debitor. De ce este important de menționat acest lucru? Pentru că tu, în momentul în care soliciți refinanțarea creditului, practic vei face un nou împrumut. Iar acest lucru este demn de menționat, pentru că, vei avea de plată mai puține taxe și comisioane decât la vechiul credit.

Mai mult decât atât, pe lista avantajelor trebuie să treci și faptul că ai mai multe oferte dintre care să alegi. Numărul creditorilor este mai mare, iar condițiile de creditate la mulți dintre aceștia sunt foarte flexibile. Așadar, o refinanțare îți va permite să obții o serie de beneficii care sunt demne de a fi luat în calcul. De aceea, dacă vrei să dai mai puțini bani decât până acum, optează pentru un credit de refinanțare cât mai repede!


CREDITE NEBANCARE ONLINE

Aplică acum și ai acces la cea mai vastă selecție de credite nebancare cu dobânzi avantajoase din România!