Cerințe de îndeplinit pentru a obține un împrumut online rapid

Top credite nebancare

Cerințe de îndeplinit pentru a obține un împrumut online rapid

De foarte multe ori se întâmplă să ai nevoie de sume de bani pentru a-ți rezolva diverse probleme. În lipsa economiilor, împrumutul este cea mai ușoară soluție de a face rost de bani. Cu toate acestea, dacă ai nevoie de o sumă mai mică, băncile nu sunt atât de încântate să-ți ofere banii. De ce, te-ai putea întreba? Pentru că dobânda la o sumă mică nu este satisfăcătoare din punct de vedere al profitului. Într-o astfel de situație, singura alternativă de împrumut îți este oferită de ifn-uri.


Împrumut în doar 3 min - Rapid, sigur, 100% online!


Ce trebuie să fac pentru a obține bani împrumut rapid?

Atunci când optezi pentru un creditor nebancar beneficiezi de o serie de avantaje. Printre acestea se numără numărul scăzut de documente, gama extinsă de venituri ce sunt luate în considerare și faptul că poți să primești creditul de urgență. Iată ce condiții trebuie să îndeplinești dacă vrei să primești banii foarte repede:

  • Vârsta – nu sunt acceptați debitorii cu o etate mai mică de 18 ani și mai mare de 75 de ani;
  • Cetățenia/Rezidența – doar persoanele cu cetățenie și rezidență română beneficiază de un astfel credit (pot obține împrumut și cetățenii români care lucrează în afara țării);
  • Venitul – nu se acceptă persoane fără niciun fel de venit. În schimb, sunt luate în calcul o varietate de venituri, nu doar salariul și pensia. În general, suma minimă acceptată de unii creditori este de 500 Lei, dar aceasta nu este o regulă. Cu cât este mai ridicat venitul, cu atât șansele de a obține creditul foarte rapid sunt mai crescute;
  • Credit scoring-ul/istoricul de creditare – nu este atât de important în procesul de verificare a viitorului debitor, dar, în cazul anumitor creditori, un istoric de credit pozitiv și un credit scoring mare este de mare ajutor pentru a obține banii împrumut cât mai iute;
  • Vechimea la locul de muncă – nu este atât de importantă pentru că este vorba despre împrumuturi pe termen scurt. Cu toate acestea, o vechime de peste 12 luni la locul de muncă cântărește mult în acordarea cu rapiditate a împrumutului.

De reținut faptul că nu vei avea de prezentat decât actul de identitate pentru a obține acest credit urgent. Ți se mai poate solicita un extras de cont sau o adeverință de salariat/talon de pensie/fișa fiscală/fluturaș de salariu/dovada de venit.

Verificarea, aprobarea și semnarea actelor se efectuează pe net. Întreaga procedură nu depășește 24 de ore. Poți obține aprobarea chiar și-n 30 de minute dacă îndeplinești toate cerințele creditorului. Aplică acum și poți obține primii bani fără dobândă, dacă nu ai mai împrumutat de la creditor până în prezent!


CREDITE NEBANCARE ONLINE

Aplică acum și ai acces la cea mai vastă selecție de credite nebancare cu dobânzi avantajoase din România!