Împrumuturile online, acum și cu acordare pentru plată facturi utilități

Top credite nebancare

Credite rapide pentru orice situatii

Împrumuturile online, acum și cu acordare pentru plată facturi utilități

Împrumuturile online sunt mai degrabă limitative în ceea ce privește suma maximă pe care o poți obține. Însă în ceea ce privește modul de întrebuințare, solicitantul are libertate totală. Tocmai de aceea, dacă nu te-ai gândit până acum, ar trebui să știi că astfel de împrumuturi pot fi o soluție simplă și convenabilă pentru acele luni în care ești luat prin surprindere de facturi la utilități ceva mai mari decât de obicei.


Împrumut în doar 3 min - Rapid, sigur, 100% online!


Cu un împrumut online poți să obții undeva între 400 de lei și 3.000 de lei, perioada de creditare extinzându-se, de regulă, până la 9 luni. Dacă, de exemplu, îți este mai dificil să te descurci cu plata facturilor în lunile de iarnă, când mai toate facturile sunt mai mari, poți lua în considerare un astfel de împrumut ca să scapi de datorii.

Imprumuturi online pentru plata facturilor

Creditul pentru facturi este însă un tip anume de credit online, în sensul că este destinat exclusiv achitării facturilor la utilități. Indiferent dacă este vorba despre facturile la gaze, la energie termică sau electrică, la salubritate sau la canal, la apă, sau chiar și la telefonie, poți primi un credit în valoarea exactă a facturii pe care o ai de achitat.

Credite online pentru orice situatii – plata facturi utilitati

Modul de obținere implică atașarea, pe lângă solicitarea de creditare, a facturilor restante, prin care faci dovada că ai, într-adevăr, nevoie de creditul pentru facturi și pentru ce facturi îl vei folosi.

La fel de important însă este ca cererea de acordare a creditului să fie făcută de către persoana titulară pentru abonamentul care trebuie achitat. Sau măcar adresa de domiciliu a solicitantului să fie aceeași cu adresa de pe factura la utilități.

Ca o excepție de la regulile descrise mai sus, în cazul în care soliciți creditul pentru facturi ca să achiți o cheltuială la care nu primești factură – cel mai comun exemplu de acest tip fiind plata la întreținere – un document eliberat de Asociația de Proprietari este mai mult decât suficient. În mod evident însă, documentul va trebui să stipuleze exact valoarea restanței și numele întreg al proprietarului restanțier. În rest, totul este extrem de simplu!


CREDITE NEBANCARE ONLINE

Aplică acum și ai acces la cea mai vastă selecție de credite nebancare cu dobânzi avantajoase din România!