Împrumuturi online pentru mașină

Top credite nebancare

Credit pentru mașină

Împrumuturi online pentru mașină

Împrumuturi online pentru mașină


Împrumut în doar 3 min - Rapid, sigur, 100% online!


O mașină, proprietate personală, îți îmbunătățește considerabil viața. Chiar dacă pentru a merge la muncă iei un mijloc de transport în comun, tot îți câștigi independența atunci când mergi în vacanță sau la cumpărături. De altfel, mașina îți dă o oarecare independență. Nu mai trebuie să mai aștepți trenuri, mijloace locale de transport în comun și cu siguranță întreținerea și benzina sunt mai ieftine decât taxiurile.

Totuși, să cumperi o mașină nu este chiar atât de simplu. Una nouă este în jur de 10.000 de euro, o sumă foarte mare pentru cineva cu un venit mediu pe economie, iar una second hand în jur de 3000 de euro, tot destul de scumpă pentru a fi cumpărată cu banii jos. Astfel, singura ta opțiune este să faci un împrumut pentru mașini.

Credit auto pe 7 ani

Unul dintre principalele avantaje ale unui credit auto pe o perioadă de 7 ani este faptul că plățile lunare pot fi mai mici decât în cazul altor termene de împrumut. Aceasta se datorează faptului că rambursarea se întinde pe o perioadă mai lungă de timp. Cu toate acestea, este important să luați în considerare și costurile pe termen lung ale unui credit auto pe 7 ani.

Credit pentru mașină

Dacă vrei să îți cumperi o mașină nouă, atunci o poți lua în leasing. Totuși, trebuie să îți calculezi foarte bine această investiție, deoarece există posibilitatea de a te costa mai mult pe termen lung. Leasingul are două dezavantaje majore: trebuie să faci reviziile periodice numai în service-urile auto ale reprezentanțelor care sunt foarte scumpe și ești obligat să închei polițe de asigurări suplimentare pe lângă RCA, care la noi în țară este obligatorie. Pe de altă parte, garanția mașinii în leasing este mai extinsă, deci unele costuri, pentru piesele care trebuie schimbate frecvent, sunt susținute de reprezentanță.

Credit Auto

Un credit este, însă, mai practic. Banca sau IFN-ul îți dă banii, iar tu îți cumperi ce mașină vrei, o repari acolo unde tu consideri că este mai bine și închei asigurări pe care le crezi de cuviință. Astfel, nu vei avea parte de costuri suplimentare, ascunse de care te izbești exact atunci când lumea ți-e mai dragă. Însă, și un credit poate fi problematic dacă nu ai actele necesare, cum ar fi un contract de muncă pe perioadă nedeterminată, cum este cazul creditelor bancare.

Aveti nevoie de credit pentru automobil

Ce faci atunci când mergi în târgul de mașini și ai găsit mașina visurilor tale la prețul pe care tu și-l doreai? Aplici pentru un credit online. Cel mai simplu credit de accesat atunci când ai nevoie de bani repede este împrumutul online. Iar atunci când îți cumperi o mașină la mâna a doua, trebuie să te miști repede, deoarece mașinile bune și ieftine se vând repede. Astfel, un credit pentru mașină te poate ajuta exact atunci când ai tu nevoie. Iar avantajul cel mai mare al acestor credite este faptul că banii îți intră foarte repede în cont.

Prima mașină este indicat să fie una la mâna a doua. Astfel, nu plătești foarte mult pentru ea, iar greșelile din trafic nu te vor costa enorm. Având în vedere că un credit îl faci după ce ai găsit mașina pe care tu vrei să o cumperi, trebuie să te gândești și la cât de mult va trebui să aștepți ca banii să îți intre în cont. Din acest motiv este indicat să alegi un credit pentru mașini. Banii îți intră în cont în cel mult 24 de ore de la contractare. Astfel, tu vei putea să cumperi mașina pe care ți-o dorești și să plătești și rate mici după aceea.


CREDITE NEBANCARE ONLINE

Aplică acum și ai acces la cea mai vastă selecție de credite nebancare cu dobânzi avantajoase din România!