HoraCredit – Solicită împrumut

Top credite nebancare

HoraCredit – Solicită împrumut

Timp pentru a obține: 15 min
Împrumut max: 10000 RON

Rata dobânzii 0%

5/5

Aplică pentru împrumutul Hora

✅ Cum “intru în Hora”? Pentru a solicita un împrumut ai nevoie doar de un calculator/tabletă/smartphone şi o conexiune la internet. Dacă eşti nou în Hora, alege suma dorită şi perioada împrumutului, iar apoi urmăreşte instrucţiunile din secţiunea “Aplică acum” care te vor ajuta să înţelegi ce informaţii solicităm de la tine precum şi care sunt câmpurile obligatorii pe care trebuie să le completezi. Introdu datele necesare şi aşteaptă confirmarea noastră. Dacă eşti eligibil, noi iţi virăm banii în cont cât ai zice “Hora”! Dacă eşti client existent Hora, tot ce trebuie să faci este să intri în contul tău iar apoi să aplici pentru împrumut.

✅ Care sunt documentele necesare? Solicitarea unui împrumut Hora Credit este rapidă şi uşoară. Pentru a primi banii în contul tău bancar, încarcă online pe site-ul horacredit.ro/login o fotografie a cărţii de identitate şi dovada contului bancar.

✅ Ce fac dacă nu am extras bancar? Dovada contului bancar o poți face prin orice document eliberat de bancă / obținut din aplicația internet banking care să ateste că tu ești titularul contului bancar.

✅ Care este suma maximă pe care o pot împrumuta? Mergând pe principiul “tu poţi solicita oricât, noi iţi dăm doar cât poţi duce”, suma maximă cu care te putem credita este determinată de rezultatul evaluării privind eligibilitatea. Poți împrumuta până la 1.500 RON cu plata într-o singură rată de până la 30 de zile, sau de la 1.500 la 10.000 RON cu plata în 5 rate la interval de 14 zile.

Rata dobânzii 0%

5/5

HoraCredit

Exemplu de calcul pentru un împrumut cu dobândă *0%
Pentru un împrumut în valoare de 1.000 RON, valoarea dobânzii este de 0,001 RON pe zi; RD (rata anuală a dobânzii) – 0,0365%; DAE (dobânda anuală efectivă) – 0,0365%

Exemplu de calcul pentru un împrumut cu dobândă 1% aplicată la suma împrumutată
Pentru un împrumut în valoare de 10.000 RON, valoarea dobânzii este de 100 RON pe zi; RD (rata anuală a dobânzii) – 365%; DAE (dobânda anuală efectivă) – 1490,8% calculată pentru 70 de zile. Împrumutatul poate beneficia de extinderea automată a perioadei împrumutului pentru un termen maxim de 364 de zile, în baza unei plăţi minime aşa cum reiese din contractul de împrumut.

Detalii de contact
Hora Credit IFN S.A., Splaiul Unirii, nr. 16, Clădirea Muntenia, Etaj 2, Sectorul 4, Bucureşti.Tel.: +40 318 18 18 18. Email: info@horacredit.ro


CREDITE NEBANCARE ONLINE

Aplică acum și ai acces la cea mai vastă selecție de credite nebancare cu dobânzi avantajoase din România!