Descoperire de cont

Top credite nebancare

Descoperire de cont

Ce inseamna descoperit de cont?

Descoperitul de cont curent , cunoscut și sub denumirea de credit, este o formă particulară de finanțare pe care banca o acordă la cererea clientului. Pot accesa linia de credit atât clienții privați (persoană fizică), cât și companiile (persoană juridică). În practică, banca pune la dispoziția titularului de cont o anumită sumă, adică deschide o linie de credit, care poate fi folosită total sau parțial, chiar și în absența fondurilor în cont, ori de câte ori este necesar, pentru a efectua tranzacții.


Împrumut în doar 3 min - Rapid, sigur, 100% online!


Care sunt cerințele pentru a obține o descoperire de cont?

Nu aplicați doar pentru un descoperit de cont acordat atunci când aveți nevoie de resurse financiare suplimentare. Poate face parte din contul dumneavoastră curent dacă doriți, cu condiția să aveți solvabilitatea necesară.

Fiecare plată primită în contul dumneavoastră reduce suma împrumutului. Puteți deconta descoperirea de cont acordată dintr-o dată sau, alternativ, în sume parțiale, fără costuri suplimentare. Poti contracta si creditul pe o perioada lunga de timp fara rambursare, platesti doar dobanda acumulata. Niciun alt împrumut nu vă oferă atât de multă flexibilitate. Suma creditului pe care ți-o acordă banca pentru contul tău curent depinde de venitul tău lunar și de ratingul tău de credit.

Descoperitul de cont acordat nu este întotdeauna decontat rapid. Cheltuielile neașteptate pot face ca deficitul din cont să crească, mai degrabă decât să se micșoreze. Dacă ajungi în această situație, descoperirea de cont acordată se poate dovedi a fi dezavantajoasă pentru tine. Datorită ratei mai mari a dobânzii, debitul se micșorează doar lent, în ciuda frugalității de fier. Luați în considerare dacă un împrumut în rate este o alternativă pentru dvs.

Cu rate adaptate nevoilor tale si o dobanda mai mica, imprumutul de nevoi personale faciliteaza reducerea datoriilor. Dacă, pe de altă parte, vă așteptați la un venit suplimentar sau un venit mai mare în viitorul apropiat, descoperirea de cont acordată din contul curent poate fi folosit între timp.

Taxele de descoperire de cont sunt percepute atunci când nu aveți suficienți numerar în cont pentru a acoperi o plată pe care ați efectuat-o și, ca parte a unui serviciu de protecție a descoperirilor de cont, banca acoperă diferența.

Autoritățile federale de reglementare au cerut anumitor instituții financiare să obțină consimțământul dvs. înainte de a vă adăuga la un program de protecție a descoperirilor de cont care percepe o taxă de descoperire de cont pentru majoritatea tranzacțiilor cu bancomate și carduri de debit. Atunci când deschideți un cont curent sau de economii, trebuie să optați pentru protecția la descoperit de cont, care permite entității să aplice o suprataxă.


CREDITE NEBANCARE ONLINE

Aplică acum și ai acces la cea mai vastă selecție de credite nebancare cu dobânzi avantajoase din România!