Creditul în rate obținut de la ifn, online

Top credite nebancare

Imprumut nebancar in rate

Creditul în rate obținut de la ifn, online

Deși din ce în ce mai populare și cu oferte de creditare tot mai avantajoase, IFN-urile încă nu sunt suficient de cunoscute la noi în țară. Există această idee preconcepută că nu poți împrumuta de la ele decât bani foarte puțini și în condiții nu tocmai flexibile sau generoase. Însă fără să aloci puțin timp pentru a cunoaște exact ofertele acestor instituții financiare nebancare, s-ar putea să pierzi foarte mult doar din lipsă de informații.


Împrumut în doar 3 min - Rapid, sigur, 100% online!


Cele mai bune credite online în rate

Creditul în rate online de la IFN este un astfel de exemplu. Probabil ți-ai dori să știi că poți aplica pentru un astfel de credit online, de oriunde te-ai afla. Și mai probabil vei fi surprins să afli că poți să iei împrumut, prin această metodă, până la 10.000 de lei. Și că poți să îi returnezi în decurs de până la doi ani!

Exact, creditele online în rate de la IFN-uri nu sunt nici pe departe așa inaccesibile. Ba mai mult, ele pot fi folosite chiar pentru a refinanța împrumuturi mai vechi, cu o dobândă mare. Ce trebuie să faci ca să te califici și tu pentru o astfel de ofertă de împrumut?

Trebuie să faci dovada că poți să plătești ratele pe care le creezi prin accesarea împrumutului.

Cum faci asta, mai exact?

Nu, nu ți se vor cere garanții decât în situații foarte rare.

Nu, nu trebuie nici să ai un istoric de creditare impecabil.

Da, poți să primești un credit în rate de la un IFN și dacă figurezi în evidența Biroului de Credit!

Rău platnicii și restanțierii se pot împrumuta și ei la IFN-uri, chiar la aceeași dobândă. Și toți termenii contractuali sunt stipulați extrem de clar, de la bun început.

Cum demonstrezi că ești o persoană responsabilă și că îți vei achita ratele? Trebuie să faci dovada unei surse constante de venit. Asta este tot.

Venitul minim, în creștere constantă în ultimii ani, încă face față destul de greu inflației și creșterii prețului la alimente și utilități. Chiar dacă, în teorie, încasezi mai mulți bani astăzi decât o făceai acum câțiva ani, s-ar putea să descoperi că poți să cumperi mult mai puține lucruri cu ele.

Prin urmare, nu este nicio rușine și nici ceva nefiresc ca, cel puțin din când în când, să nu te ajungi cu banii. În astfel de momente, poți apela la un credit online care să te salveze de cheltuielile iminente.

Imprumut nebancar in rate

Chiar dacă istoricul tău de creditare negativ te pune în imposibilitatea de a mai obține curând un credit de la o bancă, IFN-urile îți oferă o mai mare libertate. Prin urmare, încă te califici pentru un împrumut fără garanție, pe care să îl achiți în rate lunare.

Dobânda acestor credite este fixă și, mai ales dacă te limitezi la cei 10.000 de lei pe care i-am menționat anterior, chiar nu ți se va solicita nicio garanție. Tu doar trebuie să îți asumi că vei plăti la termen, condiție contractuală obligatorie.

Așadar, cu un dispozitiv conectat la internet și o copie de buletin pe care să o poți atașa online împreună cu aplicația ta, poți accesa în doar câteva minute împrumuturi de până la 10.000 de lei. Nu uita însă să soliciți și un desfășurător care să îți indice exact cât vei avea de achitat în fiecare lună.

Credit online in rate – solicita un credit in rate

Pentru împrumuturi mai mari, câtă vreme te califici, este bine să apelezi la bănci, ca să te poți bucura de o perioadă de rambursare și mai mare. Însă sumele până la acest prag de 10.000 de lei îți pot fi oferite de cele mai multe IFN-uri, chiar și în decurs de o zi!


CREDITE NEBANCARE ONLINE

Aplică acum și ai acces la cea mai vastă selecție de credite nebancare cu dobânzi avantajoase din România!