Credite online pentru cei de 18 ani

Top credite nebancare

CREDITE ONLINE PENTRU CEI DE 18 ANI

Credite online pentru cei de 18 ani

Cum sa obtin credit online la 18 ani

Vârsta majoratului, în care orice adolescent se transformă într-un adult (din punct de vedere legal) este 18 ani. Cu siguranță că în acest moment al vieții șansele de a obține un credit bancar sunt aproape nule. Băncile solicită o vechime în muncă destul de ridicată pentru o persoană care abia își termină studiile liceale. Mai mult decât atât, la această vârstă, posibilitățile de a avea o slujbă cu normă completă sunt minime.


Împrumut în doar 3 min - Rapid, sigur, 100% online!


Imprumuturi la vârsta de 18 ani

Iar băncile nu acceptă creditarea persoanelor care au slujbe part-time, așa că este destul de dificil să iei un credit la 18 ani. Nu trebuie uitat nici faptul că multe companii de finanțare credite (chiar și cele ifn) impun o limită minimă de împrumut, de 19 ani. Așa că, toate premizele indică faptul că este foarte posibil ca un tânăr de 18 ani să nu poate obține un credit sub nicio formă. Oare este chiar așa?

Instituțiile nebancare – creditare pentru cei de 18 ani

Dacă te afli la vârsta la care totul pare să aibă o nouă deschidere și ai nevoie de bani, cu siguranță că ți-ar prinde bine un împrumut. Doar că, la 18 ani, cu o vechime în muncă mult prea redusă, șansele de a-i obține sunt destul de reduse. Cu toate acestea, anumite companii ifn le oferă celor interesați posibilitatea de a primi bani împrumut chiar dacă abia au trecut de pragul majoratului. Ideea de bază este că investiția în tineri reprezintă cea mai bună opțiune pentru un creditor. Aceștia sunt dispuși și sunt la vârsta la care își pot lua un al doilea serviciu, așa că, oricând este nevoie un astfel de împrumut poate fi ușor rambursat. Totodată, tinerii sunt mult mai benefici din punct de vedere al investiției pe termen lung – aceștia vor avea nevoie de mini-credite pentru diverse obiecte electrocasnice, pentru o mașină, etc.


Ceea ce înseamnă că aceștia vor putea fi transformați în clienți pe termen îndelungat, fidelizați și, prin urmare, un mediu de plasare a unor astfel de împrumuturi. Este de remarcat faptul că societățile nebancare sunt adeptele unor planuri de dezvoltare pe termen lung, iar acest lucru implică o abordare axată pe construirea unui portofoliu de clienți pe care să se poată baza nu doar acum și o singură dată, ci de cât mai multe ori.

Mai mult decât atât, din moment ce un tânăr a reușit să se angajeze de aproximativ șase luni și are semnat un contract pe termen nedeterminat, o să poată obține mai ușor un credit online decât o persoană care are o vârstă mai înaintate și nu prezintă garanții financiare sub forma unui salariu sau a altor tipuri de venituri. Pentru că, până la urmă, un împrumut nu este ceva legat de vârstă, ci de posibilitatea de rambursare a creditului, conform clauzelor stipulate.

Aveti nevoie de credit online la 18 ani

Companiile nebancare vor investi în tinerii de 18 ani pentru că aceștia sunt o sursă constantă de venituri. Tinerii, la rândul lor, vor aplica pentru împrumuturi care se obțin ușor, pentru care nu trebuie să se deplaseze și care sunt în ton cu modul lor de abordare. Așa că, dacă ai 18 ani și te încadrezi în condițiile de creditare mai sus menționate, atunci aplică pentru un împrumut online pentru tineri!


CREDITE NEBANCARE ONLINE

Aplică acum și ai acces la cea mai vastă selecție de credite nebancare cu dobânzi avantajoase din România!