Credite de până la 600 lei, dobândă zero – ce trebuie să știi

Top credite nebancare

Credite de până la 600 lei

Credite de până la 600 lei, dobândă zero – ce trebuie să știi

Ce este un credit fără dobândă?

Oferta primul credit cu dobândă zero cuprinde termeni simpli și ușor de înțeles. Se pot oferi împrumuturi de până la 600 de lei, cu o dobândă zero. Astfel, indiferent de intervalul în care returnezi împrumutul, suma restituită va fi aceeași cu suma împrumutată. Fie că achiți împrumutul în 7 zile, fie că ai nevoie de 30 de zile, dai înapoi exact atât cât ai luat, fără alte taxe. Cu alte cuvinte, DAE (dobânda anuală efectivă) la primul credit cu dobândă zero 600 lei este 0%.


Împrumut în doar 3 min - Rapid, sigur, 100% online!


Credite nebancare urgente

Dacă te întrebai cu ce diferă un IFN de o bancă, răspunsul este legat de aspectele tehnice de autorizare și de activitățile acreditate. Mai exact, un IFN poate, la fel ca orice bancă, să acorde credite, însă nu are și autorizația de a atrage și de a gestiona depozite, autorizație specifică exclusiv băncilor. În plus, IFN-urile pot fi clasificate în două categorii principale:

  1. IFN-uri înscrise în Registrul Special al Băncii Naționale – condițiile de înscriere sunt mai exigente, în sensul că trebuie să îndeplinească niște criterii specifice atât în ceea ce privește capitalul, cât și totalul activelor sau volumul creditelor acordate. Activitatea lor este supravegheată direct de către BNR, la fel ca activitatea băncilor.
  2. IFN-uri înscrise doar în Registrul General – criteriile pentru înființarea acestora sunt mult mai permisive, iar activitatea lor nu este monitorizată de nicio instituție.

CREDITE NEBANCARE ONLINE

Aplică acum și ai acces la cea mai vastă selecție de credite nebancare cu dobânzi avantajoase din România!