Credit pentru comercianti

Top credite nebancare

Credit pentru comercianti

Ce trebuie să știi despre credit pentru comercianti – Avantaje și beneficii

Creditul comercial constă în finanțarea pe termen scurt de bani pentru investiții a unei companii . In acest caz, creditorii sunt furnizorii firmei care beneficiaza de creditul comercial.


Împrumut în doar 3 min - Rapid, sigur, 100% online!


Deoarece băncile nu fac un împrumut atât de ușor, a avea posibilitatea de a obține credit de la aceleași companii pentru care solicitați un serviciu este foarte benefic pentru potențialii cumpărători. Acest lucru se realizează prin utilizarea creditelor comerciale.

Avantaje imprumuturi pentru comercianti

Primele avantaje ale creditului comercial sunt pentru clienții firmei beneficiare, care pot avea acces la bunurile și serviciile oferite chiar și fără a dispune de resurse financiare imediate care să asigure plata. Pe de altă parte, chiar și furnizorii înșiși, prin reglementarea propriei politici de acordare a creditelor comerciale, pot gestiona tendința cifrei de afaceri.

Companiile, de regulă, folosesc creditul comercial din diferite motive:

Pentru a amâna plățile și în același timp a efectua verificările necesare asupra achizițiilor efectuate. Orice discrepanță între caracteristicile convenite și cele obținute în raport cu bunurile sau serviciile achiziționate ar putea de fapt declanșa o reevaluare a prețului de achiziție, suspendarea plății sau înlocuirea bunurilor.

Pentru a putea evalua fiabilitatea debitorilor și pentru a-i cunoaște din ce în ce mai bine. Datorită faptului că pot da continuitate relației cu clienții/debitorii lor, companiile pot dobândi o serie de informații și cunoștințe despre clienții lor utile pentru reținerea acestora și cunoașterea pieței lor. În acest fel, companiile nu sunt doar furnizori, ci și creditori și deci intermediari financiari.

Sunteti un comerciant si cautati credit!

Pentru a avea mai multa siguranta in plati. A avea un credit comercial presupune ieșirea de bunuri și servicii din firma dumneavoastră fără a fi plătit, și de aceea dintr-un anumit punct de vedere este un risc și mai mare de pierdere în caz de neplată, întrucât acesta nu s-ar pierde. doar banii corespunzători mărfurilor, dar și bunurile în sine, care au fost deja livrate în avans. Dar din alt punct de vedere, creditul comercial este o vânzare deja făcută; o modalitate de a asigura plata, in conditiile in care bunurile sunt livrate in prealabil catre client.

Pentru posibilitatea, in caz de insolventa a clientului, de a recupera creditul comercial. Potrivit legislației italiene, de fapt, bunurile sunt proprietatea creditorului până când sunt achitate integral de către debitor.


CREDITE NEBANCARE ONLINE

Aplică acum și ai acces la cea mai vastă selecție de credite nebancare cu dobânzi avantajoase din România!