Credit pentru achiziționarea de mașini

Top credite nebancare

Credit pentru achiziționarea de mașini

Achiziția unei mașini poate fi un vis mult așteptat atât pentru pasionații care petrec ore întregi analizând modelele în revistele de profil., cât și pentru cei care o văd pur și simplu ca pe un mijloc de deplasare, fără a depinde de transportul public. Ceea ce este clar este că România este o țară în care automibilul reprezinta bunul principal din cadrul unei familii, motiv pentru care mulți oameni apelează la un credit auto ca modalitate de de finanțare.


Împrumut în doar 3 min - Rapid, sigur, 100% online!


Imprumuturi auto

Acest împrumut este ajutorul care ne permite să cumpărăm modelul care ne interesează cu adevărat, fără a fi nevoie să reducem beneficiile pe care le are mașina pentru a reduce costurile. 

Principala caracteristică a împrumuturilor auto acordate de instituțiile financiare consta în faptul ca deosebire de concesionari, aceasta nu implică contractarea unei asigurări de viață și șomaj. Adică, în împrumutul acordat de dealer, costul total al asigurării care trebuie contractată se adaugă la valoarea mașinii și se aplică dobânda la total.

Creditele auto se adreseaza de obicei celor care doresc sa-si achizitioneze un autoturism nou, insa exista si oferte de imprumuturi destinate achizitiei de masini la mana a doua. Valoarea ratei si a sumei finale pe care solicitantul trebuie sa o ramburseze sunt date de parametrii diferitelor optiuni de credite auto, precum cu și fără garant, cu sau fără auto-participare etc.

Există doi factori cheie care ar trebui luați în considerare înainte de va decide asupra unui credit auto, si anume:

  1. Este important să știți încă de la început de suma care poate fi solicitată și termenul în care această sumă trebuie returnată. Pentru a evita sa ramaneti fara bani dupa accesarea unui astfel de împrumut, este recomandabil să nu dedicați mai mult de 35% din veniturile lunare pentru rambursarea acestui împrumut. 
  2. Trebuie să cunoașteți costul total al creditului, inclusiv dobânzile, astfel încât să știți care este costul creditului și suma totală ce trebuie returnată.

Indicațiile prezentate mai sus reprezinta un bun punct de pornire în a analiza și compara toate informațiile pentru a decide cea mai bună formă de finanțare și pentru a achiziționa vehiculul de care aveți nevoie.


CREDITE NEBANCARE ONLINE

Aplică acum și ai acces la cea mai vastă selecție de credite nebancare cu dobânzi avantajoase din România!