Credit in lei sau valuta?

Top credite nebancare

Credit in lei sau valuta?

Împrumut lei sau împrumut euro/valuta?

Diferențele dintre ratele dobânzilor la împrumuturi sunt afectate de concurență, condițiile pieței și împrumuturile în ambele valute ale instituțiilor financiare.

Împrumut în euro sau lei

Nu este posibil să se facă o prognoză exactă care să acopere o perioadă mai lungă de timp cu privire la modul în care un împrumut în euro sau lei va deveni sau nu mai scump. Este bine să rețineți că ratele variabile ale dobânzii la împrumuturile în aceste două valute pentru persoane fizice se formează pe baza unor indici de piață sau în alte moduri. Cu toate acestea, dacă indicatorii se schimbă pe termen lung, diferența dintre ratele dobânzii la împrumuturi poate crește sau scădea odată cu modificarea bazei care formează rata dobânzii variabilă. Opinia experților pe această temă este de a lua împrumuturi în moneda în care consumatorii își încasează veniturile.

Atunci când contractați un împrumut pe termen lung, cum ar fi o ipotecă, de exemplu, alegerea monedei și planul cel mai adecvat sunt extrem de importante, deci este de dorit să luați în considerare ambele tipuri atunci când aplicați. Desigur, după un timp, dacă condițiile pieței de credit se îmbunătățesc, pot apărea opțiuni care vă permit să economisiți bani la ratele dobânzilor, comisioanelor și comisioanelor. Apoi, puteți trece la refinanțarea sau conversia în produse de credit în condiții mai bune. Acest lucru, desigur, va fi însoțit de mai multe costuri, care vor trebui, de asemenea, luate în considerare, dar dacă noile condiții economisesc bani, se poate alege opțiunea refinanțării sau a conversiei.


CREDITE NEBANCARE ONLINE

Aplică acum și ai acces la cea mai vastă selecție de credite nebancare cu dobânzi avantajoase din România!