Bani de împrumut fără adeverință de venit și doar cu actul de identitate

Top credite nebancare

Credit rapid fara adeverinta salariu

Bani de împrumut fără adeverință de venit și doar cu actul de identitate

Credit online fara adeverinta salariu

Societățile nebancare au decis încă de la lansare să renunțe la “sperietoarea” oricărui viitor debitor: adeverința de salariu. Așa că au hotărât să le ofere debitorilor cele mai simple condiții de solicitate a unui împrumut ifn: cu minimul de hârtii justificative, pe baza unui singur act, într-un mod cât mai facil și astfel încât completarea procedurii de aplicare să nu dureze mai mult decât este necesar. Pentru că și-au propus încă de la începuturi ca totul să fie diferit de împrumuturile bancare, companiile ifn au dat tonul schimbărilor – toate fiind în folosul debitorului!


Împrumut în doar 3 min - Rapid, sigur, 100% online!


Simplu să iei bani cu împrumut – cum nu este posibil la nicio bancă!

Băncile au un sistem de etichetare a clienților, care elimina foarte mulți dintre aplicanți. Începând cu vârsta, care determina vechimea în muncă și continuând cu veniturile și alte criterii suplimentare, care nu depind direct de solicitant. De exemplu, numărul de angajați de la locul de muncă, cifra de afaceri a companiei și vechimea pe piață a acesteia. Așa că, degeaba ai un salariu adecvat, dacă firma la care lucrezi este una mică, nu are profit și nici un există pe piață de prea mult timp.

Companiile ifn au eliminat aceste idei preconcepute și s-au axat exclusiv pe debitor (din moment ce el este destinatarul direct al banilor împrumutați). Așa că, vârsta nu contează, atât timp cât aplicantul este major și are o sursă de venit. Mai mult decât atât: de ce să se țină cont doar de o singură formă de câștig, atât timp cât oamenii câștigă bani și din alte surse, diferite de salariu și pensie? Așa că, societățile nebancare au extinsă plaja veniturilor acceptate, luând în calcul și câștigurile realizate din diurne, cedare de drepturi de autor/folosință, bonificații contractuale sau dividende.

Credit online fara adeverinta de venit

Adeverința de salariu a fost eliminată și ea, din moment ce veniturile se pot verifica online, în bazele ANAF. Ce rost mai avea ca un aplicant să vină cu o hârtie care, în anumite cazuri, putea fi foarte ușor “aranjată” ca să indice niște sume mai mari decât încasa în realitate solicitantul? Acum, nu mai ai nevoie de adeverință de salariu, fiind mult mai elocvent un extras de cont sau o factură de utilități. Acestea pot fi solicitate ca o completare pentru verificarea adresei de domiciliu a unei persoane și pentru a se vedea dacă aceasta dispune de un cont bancar.

Prin urmare, până la final, eliminând act cu act și condiție cu condiție s-a ajuns la un singur document: actul de identitate. Din acesta se poate verifica atât vârsta aplicantului, domiciliul acestuia, precum și cetățenia. Cât despre venituri și eligibilitate, ANAF-ul și Biroul de Credit sunt cele mai sigure surse pentru orice creditor. Aplicarea se va realiza pe net, fiindcă este mult mai simplu de completat și transmis acte decât este prin deplasarea la sucursala băncii.

În acest fel, companiile bancare investesc în sistemele de preluare și analiză a informațiilor decât în personal, mai ales că foarte mulți viitori debitori preferă cât mai puțină interacțiune cu oamenii atunci când este vorba despre luat bani cu împrumut. Așa că, aplică cu cartea de identitate online și primește bani cu împrumut în cel mai simplu mod!


CREDITE NEBANCARE ONLINE

Aplică acum și ai acces la cea mai vastă selecție de credite nebancare cu dobânzi avantajoase din România!